Provozovatel restaurací v českém národním pavilonu na EXPO 2015 Milano je sdružení společností ARTEO a IGC International Gurman Club.

Jedná se o sesterské, ryze české společnosti, jejichž předmět činnosti se vzájemně doplňuje takovým zpúsobem, že umožňuje realizaci tak náročného projektu, jako je realizace a zjištění restauračního provozu na světové výstavě EXPO.

Naši Šéfkuchaři

Michal Jeřábek

Reprezentace české gastronomie na mezinárodních gastronomických veletrzích v mnoha světových metropolích.

[...]

Miloslav Kodera

Vyhledávaný odborník na pěstování bylin pro přípravu sušených bylinných ingrediencí a dochucovacích směsí.

[...]

Jakub Eminger

[...]

Ondřej Roubín

Odborník na zdravou výživu a energetické hodnoty pokrmů, specialista na přípravu čerstvých salátů a rybích pokrmů.

[...]

Petr Sekanina

[...]

Daniel Gorovoj

[...]

Maruška Kuchtová

[...]

Jirka Tureček

[...]

Pavel Vrbka

Skutečný znalec přípravy bažantích pokrmů v mnoha úpravách. 

[...]

Patrik Beneš

[...]

Miroslav Prosa

Specialista na steaky a rybí pokrmy.

[...]

Zdeněk Dvořák

[...]

Bohumil Bochňák

Šéf šéfkuchařů

[...]

Martin Knetl

[...]

Filip Bárta

Odborník na klasickou českou národní kuchyni, kuchyni středoevropskou a rybí pokrmy

[...]

Lukáš Vokrouhlík

Odborník na mexickou a italskou kuchyni a jako absolvent švýcarské hotelové školy znalec švýcarských specialit a gastronomie.

[...]