Tým šéfkuchařů a kuchařů zajišťujících přípravu pokrmů z gastronomické nabídky českých restaurací na EXPO 2015 Milano je sestaven jak z kmenových pracovníků IGC, tak z jeho externích spolupracovníků, se kterými IGC spolupracuje již po dlouhou řadu let. Většina z těchto špičkových šéfkuchařů zajišťovala prezentaci české gastronomie již na EXPO v Japonsku a Číně, nebo na Dnech české kuchyně v Rio de Janeiro, Kuala Lumpur, Volgogradu, Xi anu, nebo na mezinárodních potravinářských výstavách v Berlíně, Vídni a dalších městech světa.

Všichni tito kuchaři jsou uznávanými mistry svého oboru, působí ve funkcích šéfkuchařů, sous chef, nebo executice chef vyhlášených restaurací, interhotelů a cateringových společností. Vystupují v televizních pořadech, publikují odborné články a působí také ve foodstylingu.

Vyhledávaný odborník na pěstování bylin pro přípravu sušených bylinných ingrediencí a dochucovacích směsí.

více

Skutečný znalec přípravy bažantích pokrmů v mnoha úpravách. 

více

Odborník na mexickou a italskou kuchyni a jako absolvent švýcarské hotelové školy znalec švýcarských specialit a gastronomie.

více

Odborník na klasickou českou národní kuchyni, kuchyni středoevropskou a rybí pokrmy

více

Reprezentace české gastronomie na mezinárodních gastronomických veletrzích v mnoha světových metropolích.

více

Specialista na steaky a rybí pokrmy.

více

Odborník na zdravou výživu a energetické hodnoty pokrmů, specialista na přípravu čerstvých salátů a rybích pokrmů.

více